Post by creatfolaparfilt on Feb 16, 2022 5:46:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız kristal ▞▞▞
▞▞▞ Cube Rush Adventure 2022 version ▞▞▞
Oyunlar her seferinde hile yapıyor.Paranızı harcadığınızda hala r hamle kaldığında kesiyor ve hamle bitti diyor..Smh
Oyun eğlenceli ama zaman zaman biraz sıkıcı oluyor. Tekrar tekrar maç oyunudur. Çeşitli oyunlara sahip olmak istiyorum ama henüz sıkıcı bir maç...maç...her zaman maç olmayan bir tane bulamadım ve içerdiği maliyet çok saçma.
Ara sıra kapanıyor ve tüm ilerlememi ve bunun dışındaki tüm bonuslarımı kaybediyorum, bu harika
Alttaki reklamlardan nefret edin! Ayrıca sonraki her seviyede başka bir oyun reklamı izlemelisiniz! Kaldırıyorum!!
Admin sorun var. Bolum gectikten sonra ana hic bir seye tiklanmiyor. Oyundan cikip tekrar eklenmesi gerekiyor.
İlk 20 seviye için işler iyiydi, sonra çok hızlı bir şekilde zorlaştı. Düşünmek isteseydim, bu oyunları oynamazdım. Gerçekten kazanmayı kolaylaştırın!
Güzel bir oyun zamanlarında düşünmesinler yüklesin
Eğlenceli ama biraz fazla kolay 😜
Eğlenceli ve zorlu!!!!
Bu oyundan zevk alıyorum tabiki keşke daha az reklam olsa
Eğlenceli başladı ama ÇOK HIZLI bir şekilde zorlaştı. Bu türden yaklaşık 50 oyun oynadım ve bunu 30 dakika sonra sildim. Giderek daha zor olacak şekilde tasarlandığını biliyorum, ancak bu oyun erkenden kolaydan zora atlıyor. Oyunlar AYRICA sizin seviyenize para harcamanızı sağlamak için tasarlanmıştır. Eğlenceli ve TAMAMEN ÜCRETSİZ ÇOK FAZLA oyun var. Bu onlardan biri değil.
Devam etmek için yeterli jeton kazanamıyorum
Başarısız seviyelere neden olan hatalar. Örneğin, "bütün buzu temizlemeniz" gerekseydi, bunu yapardım. Ancak, en üstte listelenen buz bloklarındaki gereksinimler, hiçbiri olmadığında hala kırılmaya ihtiyaç duyuyordu.
Güzel oyun, grafikler geliştirilebilir
Bu oyun herhangi bir güç puanı kazanmanızı zorlaştırıyor. Tüm kanatları alıyorum ama puanların hiçbirini alamadım, böylece bir oyun kazanabilirim. Neredeyse silmemi istiyor.
Daha zor oyunlarda ve biraz daha konsantre olmanızı sağlıyor oh, ama beyninizde kullanmanız hoşuma gidiyor.
Bunu oynarken rahatlamak, diğer her şey için endişelenmek için zamanım yok. Aynı zamanda oldukça eğlencelidir.
Güncellemede çok fazla reklam var.
Sevimli, eğlenceli. Düşük puan aldığınız seviyeleri tekrar oynatamazsınız. Bu iyi olurdu.
Sonunda, oynayabileceğim ve kazanabileceğim bir oyun. Yeterince zor, ama o kadar da zor değil.
çok fazla reklam
Cube Rush Adventure आर्केड गेम zsc
Harika 👌. Beyin tırmıklama ve kolay, beyninizi meşgul ve çok hesaplayıcı tutun
teşekkürler
Farklı bir dünyaya kaçmak istiyorsanız zihninizi seçin ama aynı zamanda eğlenceli. Beni acıdan uzaklaştırmaya yardımcı olan, her seviyede büyümeye devam eden bir makineye götürdüğü için sevdim!
Cube Rush Adventure Аркадни elc
İyi oyun! Dikkat edecek derin cepleriniz yoksa, bana ne kadara mal olacağını anlamadan bağımlısı oldum!
Bu baraj uygulamasına ne olduğunu bilmiyorum, oyunu oynayamıyorum çünkü sürekli kesiliyor ve yeniden başlıyor Oyun bitmeden ve baştan başlayarak bir tahta oynayamıyorum lütfen en kısa sürede düzeltin yoksa ben kaldırma hiçbir anlam ifade etmiyor iyi bir oyun gibi görünüyor şu anda oy veremiyorum üzgünüm oynayamadığım bir oyuna nasıl puan verebilirim, oyunu oylamadıkça paylaşım yapamam çok üzücü buna eksi1 veriyorum
Bu oyun diğer bazı oyunlara çok benzer, ancak çok fazla grafikleri vardır. Ayrıca seviye kazanmak ve jeton kazanmak daha zordur. Artı tarafta, sağda solda hayat kazanırsınız, böylece denemeye devam edebilirsiniz. Sık sık hile yapmaz ve diğer oyunların aksine her yükleme ekranında bir reklam izlemeniz gerekir. Oyun bendeymiş gibi sesi kapatılsa bu kadar umrumda olmazdı. Doktorun bekleme odasında ani çığlık atan reklamlar utanç verici.
İyi eğlenceler, reklam yok. Çok hoşuma gitti
Eğlenceli bir oyun ama bazen yapışıyor onun dışında oynarken çok eğleniyorum
oyun guzel ama sikici
Güzeldi ama şimdi 4 saniyelik reklamlar rahatsız ediyor
Oyun oynama tamam. Tonlarca açılır pencere ekler ve oynamak için ödeme yapar.
Türkçe olsa olsa iyi olurdu.
Bu oyun gibi daha fazla hayat güzel olurdu
Oynaması kolay, rahatlaması ve gevşemesi harika.
Çok çirkin gibi bir oyun uslu oynamayın çok ığrenç bir oyun
Tamam başladı. Sonra kazan-öde türünde bir oyun gibi hissetmeye başladım, bu yüzden onu kaldırdım.
En son güncelleme ne zaman oldu? HER seviyeden sonra reklamlar! Ayrıca ekip oluşturmaya çalışırken ekip açıklamasında kabul edilemez yazıyor! Son olarak, bilgileriniz 20 dediğinde bir ekip oluşturmak için 50 jeton talep etmek istiyor! Güncelleşmek için geçmiş zaman! Bunların HİÇBİRİ oynamak istemeyi teşvik etmez!
Bazı seviyeleri kazanmak neredeyse imkansızdır.
Daha da kötüsü oyun, güçlendiriciler için yeterince jeton alamıyor, bu oyunla uğraşmayın şimdi yüklüyorum. Ayrıca donmaya devam ediyor, telefonumda düzgün çalışmıyor, buna değmez.
Süper
Cube Rush Adventure Аркадни jrsq
Nebulous.io Action lqjh
Başlangıçta eğlenceliydi, seviye 450'nin altındayken sizi kendine bağlamak eğlenceliydi. İlk başta oyun çözülmesi gereken bir bulmaca gibi davranır, ancak çoğu zaman durum böyle değildir. Kilitli kafesler oyundan oyuna aynı şekilde çalışmazlar, bu yüzden onları neyin açacağını bilemezsiniz. Bir şeyleri açmak için birden fazla vuruş, güçlendirici satın almadığınız sürece bazı engelleri geçmek imkansızdır. Güçlendiricileri satın aldığınızda, oyun nereye gittiklerini kontrol eder, bu da para kaybıdır. Başka bir oyunda 3697. seviyedeyim, bil diye söylüyorum.
Şimdiye kadar harika oldu. Bence onlardan biraz daha fazla para çıkarmaları gerekiyor. Sevdiğim bir milyon reklam değil
Basit, biraz zorlayıcı (zaman açısından ve hamle sayısı).
Oyunu sev. öğrenmesi kolay. reklamsız! keşke daha fazla zorluk olsa.
çok güzel
Oyun bir sonraki seviyeye geçmeyecek. Çıkıp tekrar girmem gerekiyor. Bunu düzeltebilir misin? Oyunu kapattım ve yeniden başladım. Bu harika.
Çocuklar için nade olsa bile yine de eğlenceli ve rahatlatıcı.
Eğlenceli oyun - çok fazla harcamanıza neden olmaz ve sürekli olarak bonusları ve güçlendiricileri vardır!